Šššš
Anotace: Snad je to o letní noci a možná o něčem úplně jiném.
Všude šustot
Nešustí vítr ani déšť
Svist spousty křídel
Snad motýlích, snad muších
Snad sama noc šustí v uších
Zurčení zvuků
Znovu zní křídla
Vážka kovomodrá
Křídla jí drnčí jak o život
Naskočit na ni a pobídnout
Pro ten šustot
Zvučení křídel
Prosvištět všudem
U hrany vesmíru pak zpátky
Proč v prstech mám křídlo vážky
Přečteno 535x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabriela Green, VEDz RVAHEs, Lioness, Rozina, Jort, AndreaM, Frr, Hesiona-Essylt
Komentáře (4)
Komentujících (3)