Víla ze sna
Anotace: ...chodí do snění..
V ranní rose přitančí
setře kapky o řasy
malá víla z bodláčí
probuzená do krásy
připravená pohladit
rozněžit mé srdce
nechávat si políbit
pramínky skryté v plosce
s večerem pak ulehá
ke mě do peřinek
jak báseň kouzelná
s rety od pralinek
snem,jak draným pápěřím
plujem spolu nocí
realita prověří
nadpozemský pocit
Přečteno 612x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Barčík, jitka.svobodova, Květka Š., James Libustka, AndreaM, Jort
Komentáře (3)
Komentujících (3)