Anotace: Kdoví, co je za plotem...
Kadeře květů sluncem česané
Stíny zeleného ticha
Plot kovaný dveře zamčené
Větvovím záhadno dýchá
Stíny zelené v listech lapené
Strom stromu ruce podává
Plot kovaný kmeny mohutné
Netančí víla zlatavá
Zahradou plnou baobabů