Bibliotheca
Tam někde někdo je i není
je mi to líto, je to jasné
přinejmenším mně, k zapomnění
nemám o moc dál, nežli básně
z Alexandrijské bibliotéky
jež na Zemi dýl nejsou k mání
v papyrech zkroucených jak šneky
všechno je jinak znenadání
k nebesům kouř odnesl vítr
odtudpak na svých vlastních křídlech
vznesly se, dým zadržel filtr
atmosféry nad vším, prořídlé
pozemským, včetně bídy bojů
tam někde někdo je i není
pakliže jsem to já, chci 4U
zůstat svůj.. ve Tvém obležení
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozina, Psavec, AndreaM, Jort, Amonasr
Komentáře (0)