Vune Hermanku
Anotace: Kdyz milujes vune...
Ma vune tepleho hermanku
te rozehrala
snad se i pousmala
na tvem rtu
V ocich jsi mel stripky
bileho demantu
Ja se marne pokousela
setrit je
vlhkou dlani
od sveho hermanku
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Danger, Gabriela Green, WIRUS, jitka.svobodova, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)