Boure
Anotace: Jsou to pocity...
Boure
Rozlit v bouri bych se chtela
na tisic kaminku se rozpadnout
vitr by roznesl je tam
kam chtely by jen dopadnout
Tusim ne vim kam
k tobe se chteji uschovat
Byt v bezpeci tveho tela
ktere jsem tolik chtela
Tolik
tenkrat ve vetru
Přečteno 388x
Tipy 6
Poslední tipující: Paulín, Gabriela Green, Rozina, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)