Nocni obloha
Nocni obloha
Kdyz jsem vesla k tobe
nocni oblohou
tve srdce talo
jako snih na svazich
vysokych hor
Pak trochu se pousmalo
ja vedela ne neni to malo
musim ho tolik pohladit
at citis se lasko ma lip
At mas muj horky dech
na krasnych svych rtech
at vis ze jsem tu v noci byla
a tajne te polibila
Az se rano probudis...
Přečteno 517x
Tipy 10
Poslední tipující: Paulín, Gabriela Green, zelená víla, enigman, AndreaM, Jort
Komentáře (9)
Komentujících (6)