Kouzlo
Anotace: ...zivotni kouzla me bavi :)))
Kouzlo
Vklouzlo do me hlavy
a hodne moc me bavi
jak se tu u me Tuli...
Loupu z nej pernicky
po lehkych davkach
kdyz je treba
kdyz me srdce Buli...
To kouzlo
Je krasne vzacne
utkano z myslenek
ze stare doby
Jak celenky co zdobi
vlasy tech davnych dam
Miluji tu dobu a jeji glanc
Přečteno 765x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, enigman, Amonasr, jitoush, AndreaM, Jort, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (2)