Psanicka
Anotace: ...psanicek neni nikdy dost , a kdo je nepise - ten chudy je:)))...
Nase psanicka jsou jako perly
co navlekas na silon,kterym
opletas nase srdce a dusi...
Perly nam pribyvaji a nase
mysl se plni laskou i otazkou
je on ten pravy,je ona tou vysnenou
zatim to jeste z nas nikdo nevi
A vis proc...protoze az uvidime
se tvari v tvar a z oci do oci
pak teprve ta slast a touha preskoci
Do nas...
Potom uz budeme znat odpoved
zda ONA ... ON te ma rad...
Přečteno 546x
Tipy 8
Poslední tipující: Paulín, Lioness, Malá mořská víla, AndreaM, Jort, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)