Anotace: dvojité pajpu
Kolik let
to bylo zpět
když rychlostí větru jet
bylo jen přání
k zasmání
Ta slova
jsou k smíchu znova.
Dnes čarodějnic metla
rychlostí světla
jen couvá…
Rým: nevím...asi se máš ještě co učit, když jsi začal s tím učením :-), každopádně let - zpět - jet nebo přání - zasmání je dostačující význam tvého pojetí slova učit se :-)
15.10.2014 16:31:02 | Šimi
Víš co, šimi? jsi arogantní hajzlík a tak mne raději vynechávej. Když tak piš kritiky svému dědečkovi a to ještě jen o věcech, kterým rozumíš...
15.10.2014 20:42:24 | aravara
Rým: nevím...asi se máš ještě co učit, když jsi začal s tím učením :-), každopádně let - zpět - jet nebo přání - zasmání je dostačující význam tvého pojetí slova učit se :-)
15.10.2014 16:30:35 | Šimi
mě smetla...
13.10.2014 00:45:47 | enigman