Kominíček
Potkal jsem dnes kominíčka
setřel mu trocha sazí
aby smítko štěstíčka
měl jsem já i mě drazí
aby ti co píší básně
vymetli z duší černotu
pro vize jasné
lásku,jež nectí samotu
Přečteno 621x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., A42, jitka.svobodova, Barčík
Komentáře (2)
Komentujících (2)