Co říkají hvězdy
Anotace: Malá noční procházka bývá inspirativní :-)
Řekni mi obloho,
kam ta hvězda padá,
zda-li mě ta osoba,
opravdu má ráda.
Řekni mi hvězdičko,
co tam v dáli letíš,
jestli onu osobu,
z téhle výšky vidíš.
Podívej Polárko,
tamhle další letí,
zda-li jeho zvířátko,
přináší mu štěstí.
Řekni hvězdo na nebi,
daleká je vzdálenost tvá,
a má myšlenka na něj,
nikdy neutichá.
Řekni mi Venuše,
co z dálky sleduješ,
mé básně na papír,
mi pomáhat veršuješ.
Řekni mi Merkure,
o tvém znamení,
o mých pocitech,
v tom špatném vábení.
Řekni mi Alrakis,
zda-li tvůj společník,
je také jako on,
tak dobrý tanečník.
Řekni mi Eltanin,
zda na tvé planetě,
láska dvou lidí,
se vznáší na kometě.
Přečteno 662x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Hanuš, enigman, Jort, Frr, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)