Anotace: Pod mraky do barvy ocelové...budeme stavět a budeme bořit...
V rohu skříně spí černá můra
A smutek má stále stejné šaty
Naštěstí pro mě mi, lásko, svítíš
Nad městem svítá tisíci watty!
Pod mraky v barvě ocelové
budeme stavět a budem bořit
Budem jak bozi, jako rebelové
s pýchou se začnem světu dvořit
A až to přijde, vezmu Tě s sebou
S granátem v jedné, v druhé bouchačku
Najdem si banku a ruku v ruce
půjdem si pro výhru, Miláčku!