Anotace: ...:)))
nějak jsem se přenesla na poušť...
a duny měly barvu lvů
horko bylo k zalknutí
a přesto jsme si spolu uvařili čaj
šálek za šálkem
tepe
jako žilka na zápěstí
jsi moje štěstí
horký...
08.11.2014 21:19:06 | básněnka