Virtuózní
Anotace: klavír mne fascinuje stejně, jako violoncello
.
Horský potok
kol Chopinovy vily
Zpívající fontána b-mol
pod zámkem Čajkovského
ba i Bugattistep sjíždějící vítězně
po schodech Osvobozeného divadla
se posmívaly první etudě Josefa Páleníčka,
tehdy ještě nevědoucího nic o tom,
že jednou bude virtuózem…
a všechny si je ochočí
jeho klavír
Přečteno 423x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, enigman, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (2)