Anotace: ...
na rtech se zachvěly podzimní deště
tvé doteky spadly do bledých lilií
co na tom, plakat pro krásu?
narudlé pírko fénixovo
nad vodopádem z tyrkysu
se chvěje
tvým pláčem...
tvým pláčem
se deru k počátkům
všech modročerných obzorů
vnořená v ně
a přece patřící hvězdám
vykvetlým mimo lidská srdce