Anotace: Trochu romantiky s nádechem erotiky...
Chybí mi rty,
které vlastníš jen Ty.
Rudé jako růže,
chci ať dotýkají se mé kůže.
Chybí mi dlaně,
které mě hladí.
Něžně a ladně
mě ke hříchu svádí.
Chybíš mi Ty a
to úplně celá,
ten moment kdy
mazlí se spolu
dvě nahá těla...