Dopovíš mi konec?
Je půlnoc a já ti chci dát
Pár sladkých hloupostí
Bonbónky citů
Cukrkandlové nesmysly
Jak miluju když se směješ
Bezcílné toulání v společnosti dávno mrtvých básníků
Pravda je
Nevím jak popsat tvoji vůni
Pravda je
Nevím jak popsat barvu tvojích očí
Hledím ti na ústa a pocity děcka před cukrárnou
Ve mě kvasí
Přečteno 855x
Tipy 13
Poslední tipující: Laven De Brig, Holis, V.N.Losinský, Pamína, E., jitoush, Malá mořská víla, AndreaM, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)