Anotace: Něco pro vás 13
Ne neříkej mi že to nedáš,
stoupá a klesá tvá hruď a žaludek se ti svírá
do kolen se Jistě kácís jako ten starý strom co k zemi padá k co zemi padá.
Nad hladinou se kapky odráží slunce svítí
bílá jako čistý sníh to se mi líbí.
Proč být sám,proč být tmou,proč být déšť tak najednou.
Ne jestli se ti něco nezdá,proč ne co je vlastně špatný
láska o lásce,ale biznis také potěší
jestli se mi tohle líbi možná kdo vi třeba to tak cítím
Třeba to tak chci.
Nad hladinou se kapky odráží slunce svítí
bílá jako čistý sníh to se mi líbí.
Proč být sám, proč být tmou, proč být vším tak najednou,
proč jen snít, proč jen být, proč pláč kdo ví..
Pohár přetéká a slzy tečou
už se nikdy nevrátís jen úsměv na fotkách semnou zůstanou..