Anotace: smutna i veselá
Když špatný den, jako mráz zebe,
přemýšlím o tom, co si tak přát.
Na bílé plátno, pak maluji Tebe,
zářící slunce, co bude mě hřát.
Na křídlech vážky tě, unesu do svých snů
Všechna Tvá přání z dlaně Ti uhodnu.
Do vlasů vložím ti lotosu květ,
a na rty kapku, rosy co chladí.
Zastavím oblaka roztočím svět.
Budu Tvé bárce, přídí i zádí.
Podej mi ruku, já dám Ti svou
….touhu nezkrotnou.
Na plátně mém klene se nebe
a pod ním lásko má maluji Tebe……