Anotace: Brzy už Vánoce budou :)
A tak zatímco slyšíš něžný šepot mého kabátu
v ranním sněhu schoulená
Vločky roztančily po tvých vlasech tango
líbí se jim to, než tiše zmizí...
Probouzíš se v neurčité mlze svého snění
co to asi znamená?
Máš v očích stesk pozdních loučení
a ještě neprošlapaných sněhových snů.
Z tvých rudých rtů přichází advent
ale na jaře z nich pokvetou růže.
Ty víš, jak nerad slavím svátky sám
- přijdeš, když tě tak miluji?