Anotace: ...
Bylo mi krásně,
Teď zbyl jen chlad,
Když život dává,
Musí i brát.
Společné noci,
Společné dny,
Jaké to byly
Překrásné sny.
Ráno se budit
Úsměvem tvým,
Moc mi to chybí,
O tobě sním.
Vždy se mi dýchá
U tebe snáz,
Teď to však řeže,
jak zimní mráz.
Když jsi pak musel,
Nechal´s mě jít,
Já ale nevím,
Jak mám dál žít,
Bez srdce, které
Tajně jsi vzal,
Jak splátku za vše,
Co jsi mi dal.
Jedno však povím:
Nechci ho zpět!
Nestojí za pár
Falešných vět,
Abych dala ho jinému.
Zní radostně i ponuře
lidského žití studna
Kdo to zpívá tam nahoře?
A kdo to šeptá u dna?
29.03.2015 00:11:54 | Adramelech