Anotace: Romantická píseň...
Moc krásná. Právě jako ty záblesky posledních společných táboráků, před tím, než nám pořádně přituhne. Oči jsou přitahovány tancem plamenů, do vlasů padají a hasnou odletující jiskry, zkřehlé prsty zahřívá hrnek svařeného vína se skořicí nebo grogu a třpyt hvězd podbarvuje volná melodie kytary. :O)
22.11.2014 19:16:04 | Tichá meluzína
Díky za krásný romantický komentář, tichá meluzínko! Vidím to v barvách! Asi bychom si rozuměli...;-)
Jsem rád, že jsi zas ke mně zalétla, máš toho teď na podzim jistě hodně. A já sem teď moc nechodil...;-)
23.11.2014 19:09:32 | Kozoroh 1
Skvělé. Pro lásku se vážně dovedeme upsat ďáblu. Smutné, nadějné.
22.11.2014 17:07:40 | VEDz RVAHEs
A proč ne, stojí - li nám to za to? Co taky s duší, která pláče marnou touhou? Díky! ;-)
23.11.2014 19:05:36 | Kozoroh 1
Paradox spočívá v tom, že z toho pekla, do kterého nás láska dostane, nás může vytáhnou pouze jen a jen zase láska. A teď mudruj. Pá pá
23.11.2014 21:21:19 | VEDz RVAHEs