Anotace: .
Oblečená v bílých šatech
Se závojem z hedvábí
A lhal bych, kdybych řekl
Že srdce Tvé mne nevábí
Přijíždějíc' v kočáře
Pak přicházejíc' v střevíčkách
A štěstí hlásá přítomnost
Slzou štěstí na víčkách
Ten kočár staví na půl cesty
Která vede do zámku
A o tomhle jsme snili oba
Jednou prožít svou pohádku
A okolo jen prázdný parket
S hudbou vyznívajíc' z jezera
Vyzívám Tě k tanci lásky
Na nějž žárlí nevěra
Jsi krásnější, než celý svět
Než mimozemská nádhera
Jsi celá jako jarní květ
Tak roztomilá, nádherná
V bílých šatech, v střevíčkách
Vystupujíc' z kočáru
Ten kočár s bílým čtyřspřežím
S tebou nejhezčí je z kočárů
A ruku v ruce spolu jdeme
Směrem k zámku v podzámčí
A se svým srdcem pošeptat Ti oba chceme
Že z Princezen jsi nejhezčí
A že, ač nejsem žádný princ
Chci o Tvou lásku bojovat
Zasloužit si Tvoje city
A rány Tvé chci zhojovat
A i když Ty jsi princeznou
A já jen chudý prostý Pán
Chci vést Tě cestou bezmeznou
Sladčí, než je marcipán
A i když nemám žádné věno
Co se třpytí na sto mil
Mám jen a pouze prosté jedno
Co by Ti jiný nesplnil
Obdaruju srdce Tvé
A naplním jej celé láskou
A jako důkaz věrnosti
Spojím naše srdce páskou
Zpečetěné věrností!
Budu s Tebou celé věky
jestli mi to dovolíš
A pokud zazní pochyb kvíl
Nestrachuj se, nebudeme spolu navždy
Budem spolu ještě dýl!!