Anotace: Vánočně romantická :)
Z roztančené oblohy
Z roztančené oblohy
spadl zmrzlý květ
trocha stříbra
svítí v okenicích
to i zima přišla
si přivonět
jak se láska
koupe ve skořici
Je Štědrý den
a naše duše plesá
je jen jedna, jediná
uprostřed
smrkového lesa