Anotace: ...
parádní kousek - jen mi vadí jedna věc - to "se tvými"
vím, že je to kvůli rytmu, ale stejně mě to tam strašlivě tahá za uši - ale i přesto si ju zavřu do šuplíčku oblíbených :o)
18.12.2014 15:30:01 | hanele m.
Děkuju Ti za vazbu zpět! Pro mne je třeba to spojení "se tvými" natolik přirozené, že by mne nenapadlo, že to může někoho tahat za oči. V tom šuplíčku si ji můžeš třeba poupravit na "lehaje pak s tvými kotníky", třeba.. Děkuju:)
19.12.2014 14:49:14 | vrbák