Termojaderná fúze
Na Slunci vítá mě ohnivá Sfinx
- kde vězíš, fešáku, co pro mne máš?
náš vztah neunikl jen WikiLeaks
stejně všem dalším -leaks, pêle-mêle, miš-maš
v slunečním tornádu nesu jí dar
usměje-li se, mám vyhráno, smím
na rty ji políbit, sdílet pí-ár
dokud v zádech se vzad neprolomím
v extázi prožitku polibku úst
z lásky tak vroucí až vyráží dech
nejen mně, taky té, jíž z říše bust
snad ne tak docela není naspěch
cítím tep v zápěstích, když tváří v tvář
na loktech spočinu v leže en face
do Slunce egyptolog antikvář
dlouho ať nekouká, nezláme vaz
Přečteno 345x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., Frr, Akrij8, Amonasr, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)