Anotace: .
Kohout mne neplaší ať jak chce krákoře,
po mladým životě ve skříni kostra...
Po loňským praseti ještě krev na dvoře,
v komoře přebejvá poslední ostrá...
loňskýmu praseti prej dvorem tekla, dobrá...
že bylo šlechtěný
modrá se... modrá
poslední kulka?
zásah bez topůrka...
02.01.2015 18:27:28 | básněnka
Elegantní řešení :-)
Jen s tou ostrou nechoď na dvůr, aby nedošlo k mesalianci :-)
30.12.2014 13:45:48 | Pamína
ST za občasné souznění myšlenek :-)
29.12.2014 16:54:37 | hledač