Anotace: Vzniklo, aby potěšilo mou kamarádku.
Slova, která vedl cit, byť by byla jednoduchá, si zaslouží svůj typ. Konečně to, co vyjádříme jednoduše, jak to plyne přímo z duše, bývá to nejopravdovější. Přeji ať je ten Nový rok šťastný a stále se nalézají důvody, proč se smát a mít život, i přes jeho těžkosti, rád. :O)
31.12.2014 16:03:34 | Tichá meluzína