Anotace: :)
Z hotelů zní saxofony
a i když Smíchovem táhnou tramvaje
jako noční ptáci
Ruku v ruce u pouličních lamp
tě líbávám.
S tvými vlasy z vodopádu
zastavím se u potemnělé Slavie
a i když máme moře času,
tvé krásy ještě pořád
nestačím počítat.
U secesních domů na nábřeží
ztichla už i hudba dne
Copak se sluší nezahrát
tvou oblíbenou melodii
když tu jdeme kolem?
Z hotelů zní saxofony
a přestože na Václavském náměstí
chodí ještě spousta lidí
počítáme spolu, třeba nahlas
všechny krásy lásky.
..nad tímhle jsem se zasnila i já, zasněný básníku :)
01.01.2015 20:50:39 | Lioness
Tak to jsem moc rád! :) A není to krásné, zasnít se v dnešním podivném a uspěchaném světě? Já to dělám často a je mi dobře :)
Přeju krásný nový rok!
01.01.2015 20:51:18 | Zasněný básník
Je to krásné a nemám s tím problém v dnešní době..ba naopak si myslím že je velmi třeba se naivně rozhlédnout po krásách světa :)
Krásný nový rok i Tobě
01.01.2015 21:26:54 | Lioness