Rytíř
Anotace: Hledání někoho, koho bychom milovali, může být jako toto putování rytíře. Plné neopětované lásky i nadějí.
Osamělý rytíř na bitevním poli lásky,
šel by světa kraj i pro kousek lásky.
Do bojů se vrhá,
královnu svého srdce hledá.
Však už znavený je,
kde stále odvahu brát,
sílu do dalších bojů a dní,
doufá že přístí boj už bude poslední.
Že už spočine v tom klidu,
kdy už nebude hledat,
ale jen svou lásku,
kterou tak dlouho hledal, opatrovat..
Přečteno 549x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
Komentáře (0)