Poslední Sbohem
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=q8ir8rVl2Z4
Za zvuku polnice,
při svitu měsíce,
budeme krvácet.
"Vzhůru do boje!"
křičíme sborově.
Poslední sbohem.
Do ruky meč,
na hlavu přilbici.
"Za boha,za vlast."
A jak praví klasici:
Poslední polibek,
poslední před odchodem.
Do ucha šeptám
poslední sbohem.
Celý zkrvaven,
životem unaven.
Držkou ve hlíně,
objímám zem.
Naposled nadechnu,
to abych dal
poslední sbohem.
Přečteno 449x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, knihomolka, adaj
Komentáře (2)
Komentujících (2)