Anotace: Sonet. V kvartetech se střídá trochej a daktyl a mužské zakončení se ženským.
napsalas mi vzkaz na prostěradlo
teď si v něm se zájmem čtu
na parketách odpočívá prádlo
jak suvenýr po našem křtu
za překližkou hukot vodopádů
dva šátky na pelestích
dóza s kávou vábí tak i já jdu
smýt tvůj pel na konečcích
doteky i dívčí hlasy
v ohlé lžíci od melasy
rozpouští se v kávě
začnu trochu váhat zdali
jsme se vážně milovali
jinak než v mé hlavě
v básni sleduju neošoupaný obrazy..líbí se mi hodně:-D
07.01.2015 20:35:54 | Frr
Díky. To byl hlavní cíl. Vyrostlo to kolem spojení "vzkaz na prostěradle".
07.01.2015 21:25:39 | Tom Dvořák
Povedené dílko, dýchla na mě atmosféra 'after_making_love'
07.01.2015 17:43:54 | Lioness
Mám teď takovou vlnu, kde většina textů je právě o tom, tak snad to přetrpíte :P
07.01.2015 17:50:34 | Tom Dvořák