Anotace: každý to zažil i v srpnu
*
modročerný mrak
vymyl prach z dechu
zasyčela rudá kůže
zaplnil vyjeté koleje
a stvořil bláto
pro jiné hlubší
podržel se košile
a větrem rozklepal tělo
dechem Hromnice
s husí kůží píši
báseň kliší
o strachu a osice
každá sloka jiný obrázek
a jako celek působivé
13.01.2015 09:45:09 | maryshka