Anotace: s gramofonem a láskou :)
Když se v polosvětle
z desky ozývá tvůj hlas
a z obalu se dívají tvé zvláštní oči,
je mi vlastně dobře...
Z dárků zbyly papíry po podlaze
a co na tom, že lampa skomírá?
Ve víně se usadí zbytky samoty
- vždyť jde tak snadno smýt...
Pamatuješ si, jak sněžilo
a já ti šeptal do uší duhu?
Snad si ve snech vzpomeneš
alespoň na chvíli...
Když se v polosvětle
líně točí deska s tvým hlasem,
obracím ji stále častěji
a chci, abys doopravdy byla.