Anotace: Jedna čerstvá jarní pro zahřátí :)
Hyacinty už voní z parků
Hyacinty už voní z parků
a já ti vplétám do náramků
celé trsy pampelišek
jsi moje touha spadlá z výšek
bleděmodré oblohy
a já ti sypu pod nohy
okvětní lístky tulipánů
a na polštáři tě něžně k ránu
zlíbám jak slunce v bezvětří
jsi moje víla
a na těch se láskou
nešetří
Půvabná jarní báseň, děkuji za paprsky slunce, které mne přečtením pohladily po duši....ST
16.01.2015 16:14:49 | Lioness