Anotace: Moje prvotina o pokus básně s volným veršem.
Nahá světla aut levitující v mlze
tvé lokny připomínající závěje
a golfové jamky na tváři
definicí mé lásky je katatonie
jsem jen pěšák polapen v kroku budoucna
podepiš se chutí tvých rtů!
nač nosíš ten rám tajemna?
chci tebou prozřet, mou Monou - mou Lisou
sát to věrné teplo z tvých ňader
myriáda příběhů ale všechny končí nahotou
fantazie našeho pouta halucinogenních látek
jsme hosty opuštěné noci
taneční kroky co mě dráždí jako dehet
a slzy tragédie končící v poháru náručí