Anotace: ...
Hledal jsem cestu ven
po římse hladké jak zmrzlá slova
klouzal jsem
abych znova
bojoval a místo
o věrný stín
o stopy v písku
o pozornost nebe
mraky šedé
o průtrž v kolmých proudech lan
a kousek sladký … tebe
našel bych osamělý les
a pařez stoletého snění
pohladil letokruhy ... hebký mech
a s tebou do zasnění … tiše šeptal
slova o nekonečnu
mezihvězdném tichu
záblescích po zhroucení hvězd
naději ... že se někde stejná
pro jiné vine
další z cest
odrazem zrcadlení slitá
zarostlá hejnem smutných vrb
toužící po objetí ..
dejme tomu že sen ... že zdál se mi
že stále běží
a to mě nutí
i když tady ležím
v prachu a světlo mě zas láká
vzdáleně blízké
tak na dotek se jeví
a nikdo neví že s té římsy
že jsem volným pádem
…
Navozuje mi to pocit klidu... Tak úžasný pocit klidu...
30.01.2015 22:24:26 | Elisa K.
takové to poletování prostorem..ruce za hlavou a stéblo v koutku... :)
30.01.2015 22:27:12 | zamotán v nedospělosti