Anotace: ..
Jakpak jí asi
musí vonět vlasy..
Je svěží
jako vánek
jako sladké citrusové nebe
Jako odpolední spánek
Její pohled
jako modrý potůček
po dlani hladí
lehounce zebe
A její jméno
na mých rtech?
Vyslovené pomalu a tiše
jako když
vládní špeh
vyplíží se ze své skrýše
Její chůze
je třepot křídel motýla
její dlaně
sněhurčiny
..kouzelná mana Tě polila
jen při představě jejich doteku
Hladivé jak maminčiny
smyslné jak milenky
(určitě se nepletu)
A hlas její mihotavý
nalil by sis do sklenky
přiťuknul a vypil
lahodný ten mok
K úplnému propadnutí
chybí už jen krok
Usmála se!
Usmála!
Do propasti skok
volným pádem
letíš níž
tím nad Tebou vyzrála
..před city není možná žádná skrýš!
Prima....líbí se mi vládní špeh co plíží ze své skrýše....:-).... to je super ... :-)
16.04.2016 10:49:41 | Mácha
Diky, snazila jsem se najit nejaky primer ktery by tomu dodal nadech tajemstvi
16.04.2016 13:11:13 | Lioness
Obdivuji, jak umíš vyjádřit myšlenky. Pro mne stále tvé básně jsou číslo jedna! :)
13.03.2015 00:20:43 | Jack Santiago
před city není možná žádná skrýš,
proč připomíná mi to hru na kočku a myš?
11.02.2015 20:53:49 | Nespavec
Tady má taky někdo zvláštní slabosti. :-P
11.02.2015 20:33:44 | Isabella Monvoisin