Anotace: :)
Když jsi byla tam na těch březích
a mořský proud ničil tvé špatné vzpomínky
slušel ti klobouk a voňavý vánek pod ním
Tak přijď znovu...
Omlouvám se za pozdní noční příchod
- měsíc mi přestal svítit na cestu
Doufám, že noc ti ustřihla pramínek vlasů
jako v té písni...
Až budou všichni zítra večer plavat v moři
a měsíc mi pozlatí tvář tvým monogramem
budu zase nejšťastnější
a poprosím tě o trochu něhy...