Chybíš
Anotace: Chybíš mi tu I... https://www.youtube.com/watch?v=2uPjkhH8sFk
Ten malý srpek luny
odráží se v mojí tváři
jen jeho letmý svit
záři jasně na polštáři
Spánek stále nepřichází
a já pozoruji
oči do tmy jasně záři
a sny ty já zavrhuji
já jinak trávím večery
ty démony samoty
přísné dráby
Někdy jsou jiné
večery při víně
Občas jsou zavity
krajkami dřímoty
Někdy jsou vlky
vytím tonoucím v moři slov
Někdy jsou deštěm
i slzavým ráměm
Umí být vším ten stříbra květ
večery, jejich podob nespočet
Jen nejsou jediným
chvílemi s tebou
Jen není šťastným luny svit
nejsi tu se mnou
Přečteno 656x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
Komentáře (0)