Anotace: Vzpomínám a těším se na letní dojmy.
Okna dokořán
a vůně trochu přecitlivělých dívek
zní loukou jako hejno závojů
letních nocí...
Dveře otevřené
všem mým intimním dopisům
které psal jsem u lesa s myšlenkou
pozastavit trochu čas...
Srdce uzavřené.
Komu dalas svou plavou hlavu
že už tě nevidím?
Neviděl jsem tě, a už je podzim...
Vzejdou z podkroví vůně kávy
a vlahé noci, kdy u hvězd líbala mě Múza
Okna dokořán
otevřu ti příští léto zas...