Anotace: Jdeme a slunce s námi bloudí mýtinou, kde na pařezech sedává jen rosa ... Slyšíš...
Jarní toulání, po lese, po stráních, mýtinách. Kdy všechno tak voní a čaruje příroda, s lidským dechem, údery srdcí a očima. Je pááátek a krááásně. Jen, co se utrhnu, vyrazím s rodinkou ven. Nádherně mě naladila tahle báseň. Přihazuji ST. :O)
20.03.2015 11:16:15 | Tichá meluzína