Anotace: Vytvořeno na Světový den poezie v kavárně. Věnováno jednomu, který mi nikdy báseň nenapíše...
Sbírka: Dno má více pater
Nádherné. Máme podobn styl vyjadřování, zdá se mi :-) Jste skvělá, úžasnáá :-) :-) ST.
15.09.2016 13:01:28 | Tvořilka Lenka
PO NOCI PLNÉ HRŮZY TI BÁSEŇ KLIDNĚ NAPÍŠU!!!
13.06.2015 19:47:32 | J.F.Julián