Anotace: Edvard Grieg: Peer Gynt, Anitrin tanec
Mít zas jen oprýskané rádio a kabel se žárovkou místo lustru, tohle bych poslouchala po nocích a přenášela se v čase a prostoru, mezi nekonečnými cestami. Moc se mi líbí a vkládám do oblíbených, protože se k ní budu ráda vracet. ST :O)
30.03.2015 11:27:18 | Tichá meluzína
Děkuji, ta hora je neskutečně krásná zejména od jihovýchodu, takový pendant Araratu, z jejíhož nakloněného kráteru, i když to není sopka, vytéká ledovec. Grieg znal norskou přírodu a jeho hudba taky :)
31.03.2015 07:24:11 | Petbab