Dubnová
Anotace: ...krásný apríl..
Dnes je pro mnohé cílem šprým s úsměvem na líci
vyvést druhého aprílem a humor v duši obléct si
uplést novou pomlázku vyjít si do polí
myslet jen na lásku a zapět si s anděly
až ztichnou zvony na zvonici a skončí půstu čas
z Golgoty šeptající promlouví k nám hlas
uctívejte moudra věků i z písma učenost
lásky tok spojte v řeku ať odplaví z duší nenávist a zlost
z pod kamenů vylezou hadi a štíři
kuličky si na oslavu zahrajou Jarda a Jiří
na konci dubence o poslední noci
s magií dejme se do tance s přídomkem genia loci
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: Siss, adaj, knihomolka
Komentáře (1)
Komentujících (1)