Snehová
Snehovej kráľovnej nedám košom
storočí tisíc tu čaká na bozk
prvý a posledný, v čím neskoršom
termíne nájdem ju, ľudská slabosť
nie je jej neznáma, zrkadlí sa
v čriepku zo zrkadla, mám ho v oku
niekto by počul znieť Vangelisa
ja nie, mám ticho rád, bez nároku
na potlesk s ozvenou v nunatakoch
trčiacich z ľadovcov odhodlane
čo je ma kráľovnej po chytákoch?
ísť na vec priamo nemá poslanie
v mojich stopách za mnou žiadna nejde
Solveig, či Gerda vzdor severáku
kým riešia status v ľahu, či v sede
kdesi na juhu v ružovom saku
ja sa tu plahočím, nemám za zlé
žiadnej z nich, že v tej hre so mnou nie je
lyžiam viac verím, ako po masle
s láskou idú vpred, k NEJ cez záveje
Přečteno 403x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Avola, JR, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)