Anotace: ... aneb co se stane, když se Amor trefí jen jednou...
Platón mi dnes večer na loutnu hraje
a ty jsi zchlazen tak, že neroztaješ
Ni blízkost plamene tě nerozpálí
Žár vášně nerozdmýchám, zmizíš mi v dáli
Mé srdce vším možným je
jen ne skálou chladnou
však tohle ty nezjistíš
naděje vadnou
Před přísným okem tvým
stojím zde, ty mě soudíš
Vinná svůdným pohledem?
Ta slova mě rmoutí
Jen mrazivá noc, bledá luny záře
mě vezme do náručí a pohladí tváře
polibek vtiskne mi na horké rty
snad jiný nápadník, když ne teď ty...
Jo skvěle vystiženo,jen ten náhradník bude asi plyšový:-D.
10.04.2015 22:37:54 | Malá mořská víla