Anotace: ...protože si to dycky po ránu zpívám ..v duchu..
punkové ráno
nesnášenlivé ponožky
a moje
černý krajkový
odraz mých nahých prsou v zrdadle
v takovejch chvílích je všeho plno
nic si nevyčítám
sleduju svoje křivky
nulovej stud
však ty tvrdě spíš
připadám si zase, jako ta zběhlá..
dělám to znovu
stačilo by jen jedno gesto
přenesla bych se přes to
pro mě svatej grál
důkaz, že sis jen nehrál
jenže to by ses musel probudit
vidět mě
jako já v zrcadle sama sebe
vzít je do dlaní a říct "ty jsou moje.."
a pak by byly jenom tvoje..