Anotace: Nechci o tom nic psát.
Nechoď za mnou -
Nenávidím tě.
Nemluv na mě -
Nesnáším tě.
Neber mě za ruku -
Nemám tě ráda.
Nedívej se mi do očí -
Je mi to fuk.
Nezkoušej mne políbit -
Taju jak z jara.
Miluj mě -
Jako já miluji tebe.